suna

Casa Ganciu

Casa Ganciu - Imagine1Casa Ganciu - Imagine2Casa Ganciu - Imagine3Casa Ganciu - Imagine4Casa Ganciu - Imagine5Casa Ganciu - Imagine6Casa Ganciu - Imagine7Casa Ganciu - Imagine8Casa Ganciu - Imagine9Casa Ganciu - Imagine10Casa Ganciu - Imagine11Casa Ganciu - Imagine12Casa Ganciu - Imagine13Casa Ganciu - Imagine14Casa Ganciu - Imagine15Casa Ganciu - Imagine16Casa Ganciu - Imagine17Casa Ganciu - Imagine18Casa Ganciu - Imagine19Casa Ganciu - Imagine20Casa Ganciu - Imagine21Casa Ganciu - Imagine22Casa Ganciu - Imagine23Casa Ganciu - Imagine24Casa Ganciu - Imagine25

Detaliile anuntului

  • Pret: suna
  • Numar Telefon: 0761.661.756
  • Strada: Principala
  • Oras: Costinesti
  • Baie in camera: Da
  • Tv in camera: Da
  • Frigider: In camera
  • Acces la Bucatarie: Da
  • Numar camere: 08
  • Alte Facilitati: Camere cu balcon, Foisor in curte, Terasa, Tv in unitate

Descriere

Amplasata chiar langa rondul de la intrarea in statiunea Costinesti, Casa Ganciu este foarte aproape de cele mai importante atractii turistice – plaja, discoteca si parcul de distractii – dar si de gara. Distanta pana la mare este de doar cateva minute de mers pe jos, turistii pot astfel sa admire statiunea si sa faca si miscare.

Unitatea de cazare se afla in imediata apropiere a supermarketurilor, asigurand astfel turistii ca isi pot procura mancare si cele necesare unui sejur linistit oricand, fara a merge prea mult.

Casa Ganciu din Costinesti ofera spre inchiriere 8 camere cu un total de 16 locuri de cazare. Fiecare camera are baie proprie, televizor cu cablu si frigider in care se poate depozita mancarea. De asemenea, turistii casei Ganciu au acces la bucatarie oricand, isi pot prepara o gustare rece sau calda dupa o zi epuizanta la plaja.

In curte exista un gratar unde turistii isi pot pregati un festin pe cinste, dar si un foisor si o terasa unde pot lua masa sau pot sta de vorba cu cei dragi la un pahar de bautura racoritoare ore in sir. Pentru un plus de siguranta, casa Ganciu este dotata cu un sistem de supraveghere foarte performant.

Camerele au balcon, sunt curate si spatioase, amenajate cu bun gust si dau un sentiment de intimitate. Totodata, vila beneficiaza si de locuri de parcare pentru turistii care vin cu masina. Cei care vin cu trenul trebuie sa stie ca distanta pana la gara este foarte mica si ca sosirea si plecarea nu implica, spre exemplu, comandarea unui taxi.

Serviciile oferite de personalul casei Ganciu, oameni primitori si foarte atenti la cerintele si necesitatile clientilor, pot concura cu serviciile asigurate de un hotel de renume din una din cele mai aglomerate statiuni ale litoralului romanesc.