negociabil

Casa Gileta

Casa Gileta - Imagine1Casa Gileta - Imagine2Casa Gileta - Imagine3Casa Gileta - Imagine4Casa Gileta - Imagine5Casa Gileta - Imagine6Casa Gileta - Imagine7Casa Gileta - Imagine8Casa Gileta - Imagine9Casa Gileta - Imagine10Casa Gileta - Imagine11Casa Gileta - Imagine12Casa Gileta - Imagine13Casa Gileta - Imagine14Casa Gileta - Imagine15Casa Gileta - Imagine16Casa Gileta - Imagine17Casa Gileta - Imagine18Casa Gileta - Imagine19Casa Gileta - Imagine20Casa Gileta - Imagine21

Detaliile anuntului

  • Pret: negociabil
  • Numar Telefon: 0729.72.06.56
  • Oras: Costinesti
  • Gratar: Da
  • Baie in camera: Da
  • Tv in camera: Da
  • Frigider: In unitate
  • Acces la Bucatarie: Da
  • Alte Facilitati: Terasa

Descriere

Casa Gileta este situata in zona Schitu, la numai 10 minute de mers lejer pana pe plaja. Pensiunea intampina turistii intr-o zona linisita, oferind o vacanta absolut superba la mare, oferindu-le posibilitatea de a se bucura din plin de un concediu alaturi de persoanele dragi.

Oferta de cazare include camere spatioase cu pat matrimonial sau twin. Fiecare camera are baie proprie in care apa calda este disponibila non-stop, televizor, frigider si conexiune la internet in intreaga pensiune. Mobilierul modern, curatenia absoluta si accesoriile alese cu gust, creaza un mediu familiar si relaxant, astfel incat fiecare persoana cazata aici sa se bucure de un mediu relaxant si intim.

La Casa Gileta turistii au acces la o bucatarie complet utilata in care isi pot gati preparatele dorite. In plus, pentru cei care doresc sa se relaxeze in aer liber, in curte este amenajat si un gratar. In serile racoroase sau in dupa amiezile fierbinti, turistii se pot relaxa in intimitate, pot socializa alaturi de ceilalti membrii ai grupului sau pot face cunostinta si se pot imprieteni cu celelalte persoane aflate in incinta, pe una din cele doua terase umbroase.

Curtea spatioasa este un loc ideal de joaca pentru copii, mai ales atunci cand adultii au nevoie de o scurta pauza in care sa savureze o bautura cu gheata, alcoolica sau non-alcoolica in compania prietenilor sau alaturi de familie. Casa Gileta se afla in apropiere de zona pentru promenada si de o plimbare in apropierea lacului. De asemenea, este situata foarte aproape de discotecile care incarca turistii de energie.

Preturile sunt negociabile in functie de numarul de persoane din grup, de durata sejurului si de perioada din an in care va avea loc vacanta.  Toate aceste beneficii garanteaza un sejur placut si frumos, la malul marii, alaturi de prieteni sau de familie, intr-o locatie accsibila cum este Casa Gileta.