negociabil

Complex Livian

1
Complex Livian - Imagine1Complex Livian - Imagine2Complex Livian - Imagine3Complex Livian - Imagine4Complex Livian - Imagine5Complex Livian - Imagine6Complex Livian - Imagine7Complex Livian - Imagine8Complex Livian - Imagine9Complex Livian - Imagine10Complex Livian - Imagine11Complex Livian - Imagine12Complex Livian - Imagine13Complex Livian - Imagine14Complex Livian - Imagine15Complex Livian - Imagine16Complex Livian - Imagine17Complex Livian - Imagine18Complex Livian - Imagine19Complex Livian - Imagine20Complex Livian - Imagine21

Detaliile anuntului

  • Pret: negociabil
  • Numar Telefon: 0726612475
  • Strada: Radarului
  • Oras: Costinesti
  • Zip/Postal Code: 907090
  • Baie in camera: Da
  • Tv in camera: Da
  • Internet: Da
  • Alte Facilitati: Terasa

Descriere

Reusita unei vacante la mare depinde de mai multi factori. De exemplu, de persoanele care insotesc turistii pe toata perioada concediului, locul de cazare, durata, tarife practicate de agentii economice si lista poate continua.

Complexul turistic Livian din Costinesti, situat pe strada Radarului, intr-o zona foarte linistita a statiunii, ofera cazare in cele mai bune conditii si la cel mai bun pret. Distanta pana la plaja este de aproximativ 10-15 minute de mers pe jos, timp in care turistii pot admira frumusetea acestei statiuni.

Complexul Livian ofera cazare in camere cu paturi matrimonial si bai proprii, avand o capacitate de 28 de locuri pentru adulti si 12 locuri pentru copii in cele 14 spatii de cazare pe care le ofera.  Printre facilitatile camerelor pot fi enumerate: televizorul cu cablu, baia in camera, baia cu cada, balcoanele de la camere de unde se pot admira imprejurimile, precum si internetul Wireless gratuit.

Complexul Livian pune la dispozitia clientilor si alte facilitati, precum locuri de parcare gratuite si suficiente pentru numarul de clienti, barul de unde se pot comanda produsele preferate, gratarul din curte unde seara se pot prepara micii si carnea cumparate de la magazinele din apropiere, de exemplu, accesul la bucatarie si la frigiderul din unitate.

In Complexul Lilian sunt acceptate si animalele de companie, fiind un loc ideal pentru familii, cupluri dar si pentru grupuri mici de studenti.

Camerele spatioase, luminoase, curate, cu TV prin satelit si bai moderne, isi asteapta turistii intr-o atmosfera intima, primitoare, unde se vor simti ca acasa si vor dori sa revina si in vacantele si concediile ce urmeaza. Serviciile oferite de personalul complexului turistic Livian din Costinesti cat si facilitatile de care dispune aceasta unitate turistica sunt doar doua dintre motivele pentru care turistii se vor simti minunat aici.