negociabil

La Panda

La Panda - Imagine1La Panda - Imagine2La Panda - Imagine3La Panda - Imagine4La Panda - Imagine5La Panda - Imagine6La Panda - Imagine7La Panda - Imagine8La Panda - Imagine9La Panda - Imagine10La Panda - Imagine11La Panda - Imagine12La Panda - Imagine13La Panda - Imagine14La Panda - Imagine15La Panda - Imagine16La Panda - Imagine17La Panda - Imagine18

Detaliile anuntului

 • Pret: negociabil
 • Numar Telefon: 0754.019.417
 • Oras: Costinesti
 • Zip/Postal Code: 907090
 • Gratar: Da
 • Baie in camera: Da
 • Internet: Da
 • Frigider: In unitate
 • Parcare: Da
 • Acces la Bucatarie: Da
 • Alte Facilitati: Foisor in curte, Terasa, Tv in unitate

Descriere

Casa La Panda se afla intr-o zona foarte linistita din Costinesti, la doar 15 minute de mers relaxat pana la plaja Marii Negre. Amplasarea permite fiecarui turist sa se relaxeze la orice ora si sa se bucure de un concediu intim si calm, in care sa isi incarce bateriile si sa uite de stresul lasat in urma, acasa. Oferta de cazare include doua camere duble si doua camere triple, bucatarie, foisor, terasa si parcare.  Fiecare camera include o baie proprie cu apa calda in permanenta, astfel incat turistii cazati aici nu vor fi constransi de anumite ore pentru a face dus, un televizor si acces la Internet prin wireless de cea mai buna calitate, atat in interiorul, cat si in exteriorul pensiunii.

Mobilierul si decoratiunile sunt alese cu atentie de catre profesionisti in domeniul designului interior, astfel incat amenajarea fiecarei incaperi sa permita persoanei cazate sa se simta intr-un mediu familiar care faciliteaza relaxarea, buna dispozitie si intimitatea. Decorul este in totalitate modern, culorile dominante sunt calde si curatenia este cuvantul care defineste fiecare spatiu, atat interior cat si exterior.

Pentru ca toti turistii cazati aici sa se simta ca acasa, lipsiti de griji si restrictii, a fost pusa la dispozitia lor o buacatarie foarte bine echipata, un gratar, un foisor si o curte foarte mare si spatioasa cu plante si arbusti care se poate transforma intr-o oaza de verdeata. In toate aceste spatii turistii au posibilitatea de a socializa si de a se cunoaste intre ei si isi pot lasa copiii la joaca in curte, in timp ce ei se distreaza la un gratar. Nu in ultimul rand, pentru ca fiecare turist sa isi stie masina in siguranta, sunt oferite locuri de parcare supravegheate video.

Datorita tuturor acestor beneficii de cazare, Casa La Panda este o destinatie recomandata pentru o vacanta linistita la malul marii, in Costinesti, iar numarul de turisti tot mai mare dovedeste asta!

Daca doriti sa nu dati gres in alegerea cazarii potrivite, casa ’’La Panda ’’ este alegerea perfecta. Pentru detalii va asteptam la numarul de telefon : 0754.019.417