de la 70 RON

Vila Darius si Edy

Vila Darius si Edy - Imagine1Vila Darius si Edy - Imagine2Vila Darius si Edy - Imagine3Vila Darius si Edy - Imagine4Vila Darius si Edy - Imagine5Vila Darius si Edy - Imagine6Vila Darius si Edy - Imagine7Vila Darius si Edy - Imagine8Vila Darius si Edy - Imagine9Vila Darius si Edy - Imagine10Vila Darius si Edy - Imagine11Vila Darius si Edy - Imagine12Vila Darius si Edy - Imagine13Vila Darius si Edy - Imagine14Vila Darius si Edy - Imagine15Vila Darius si Edy - Imagine16Vila Darius si Edy - Imagine17

Detaliile anuntului

  • Pret: de la 70 RON
  • Numar Telefon: 0723.521.926
  • Oras: Costinesti
  • Baie in camera: Da
  • Aer Conditionat: Da
  • Tv in camera: Da
  • Internet: Da
  • Frigider: In camera
  • Alte Facilitati: Camere cu balcon

Descriere

Vila Darius si Edy este situata in centrul statiunii Costinesti, dar protejata prin constructie si amplasare de galagia orasului. Camerele puse la dispozitia turistilor sunt pentru doua si trei persoane si ofera toate conditiilei unei pensiuni de lux.

Fiecare camera are baie proprie in care apa calda este disponibila non stop pentru ca turistii sa poata beneficia de un dus relaxant atunci cand se intorc de pe plaja. Turistii beneficiaza de conditii de cazare impecabile, in camere dotate cu frigider, televizor, internet wireless si aer conditionat. In plus, camerele au balcoane care permit o vedere spledinda catre lac.

Toate camerele au un design modern si toate dotarile necesare unei vacante perfecte. Mobilierul si accesoriile din fiecare camere au fost alese perfect pentru a se ancora in realitatea actuala si pentru a ajunge la sufletul turistilor care isi doresc o locatie cocheta si linistita.

Vila Darius si Edy este o constructie moderna si noua, pozitionata in centrul orasului Costinesti, in apropiere de toate atractiile turistice care au consacrat aceasta zona. Turistii se vor bucura de acces rapid la magazine si supermarketuri, o distanta foarte scurta pana la plaja, relaxare si intimitate in camere confortabile, o priveliste absolut superba dimineata la cafea, si relaxare in aer liber, la umbra, sub umbrelutele aflate in curtea pensiunii.

Pentru persoanele care doresc sa se bucure cat mai mult de razele soarelui si de plaja, Vila Darius reprezinta locatia ideala, fiind la o aruncatura de bat fata de mare. De asemenea, si pentru cei care cauta Costinestiul pentru distractie si nopti albe, vila reprezinta locul ideal, fiind protejata de zgomotele specifice orasului si oferind locul ideal pentru relaxare. Toate aceste avantaje, gazdele primitoare si numarul urias de clienti fericiti, au facut din Vila Darius si Edy locatia perfecta pentru vacantele cu familia sau cu prietenii in statiunea Costinesti, in conditii similare hotelurilor de lux.

Preturile camerelor sunt variabile in functie de perioada si tipul camerelor, incep de la 70 ron si ajung pana la 150 ron/noapte.