Vila WIN

937451
Vila WIN - Imagine1Vila WIN - Imagine2Vila WIN - Imagine3Vila WIN - Imagine4Vila WIN - Imagine5Vila WIN - Imagine6Vila WIN - Imagine7Vila WIN - Imagine8Vila WIN - Imagine9Vila WIN - Imagine10Vila WIN - Imagine11Vila WIN - Imagine12Vila WIN - Imagine13Vila WIN - Imagine14Vila WIN - Imagine15Vila WIN - Imagine16Vila WIN - Imagine17Vila WIN - Imagine18Vila WIN - Imagine19Vila WIN - Imagine20Vila WIN - Imagine21Vila WIN - Imagine22Vila WIN - Imagine23

Detaliile anuntului

 • Numar Telefon: 0727.494.074
 • Strada: Albatrosului
 • Oras: Costinesti
 • Gratar: Da
 • Baie in camera: Da
 • Tv in camera: Da
 • Frigider: In unitate
 • Parcare: Da
 • Acces la Bucatarie: Da
 • Numar camere: 24
 • Alte Facilitati: Camere cu balcon, Foisor in curte, Terasa, Tv in unitate

Descriere

Vila Win este pozitionata la aproximativ 3 minute de mers pe jos, distanta fata de litoralul Marii Negre. Amplasarea si facilitatile de cazare o tranforma intr-o locatie recomandata de cazare al turistilor care doresc sa isi petreaca vacanta pe plaja, intr-o statiune activa, plina de tineri si unde sitractia atinge cele mai inalte cote. Facilitatile de cazare includ 24 de camere, bucatarie, terasa, gratar si parcare.

Cele 24 de camere sunt dotate cu baie proprie in care apa calda este disponibila in regim non-stop pentru ca nimeni sa nu se simta conditionat in momentul in care isi doreste sa faca un dus in urma unei plimbari indelungate pe strazile aglomerate ale statiunii, si cu televizor pentru ca fiecare persoana sa simta confortul de acasa.

Constructia este noua si vila este ideala pentru a fi inchiriata. Camerele sunt mari si foarte spatioase, iar mobila din interior este noua si moderna. Decorul fiecarei camere si accesoriile sunt alese la cele mai inalte standarde de calitate pentru a facilita confortul si relaxarea. Pentru ca fiecare oaspete al acestei vile sa se simta ca acasa, este permis accesul in permanenta la o bucatarie complet utilata in care pot fi gatite preparatele preferate. De asemenea, fiecare turist cazat aici are acces la frigider unde isi poate pastra tot timpul bauturile preferate reci.

Terasa special amenajata, asigura o oaza de umbra si relaxare, chiar si atunci cand afara temperaturile sunt foarte ridicate. Aceasta terasa impreuna cu gratarul sunt locul ideal pentru socializare in aer liber, in care turistii se pot relaxa alaturi de grupul cu care au venit sau alaturi de ceilalti oaspeti ai pensiunii, isi pot face prieteni si se pot incarca cu energie pozitiva. Parcarea este gratuita si supravegheata tot timpul.

Personalul amabil si saritor, constructia moderna si amenajarile interioare de exceptie, precum si pozitionarea perfecta, fac ca aceasta destinatie sa fie un loc recomandat pentru un concediu reusit la mare.